CADCollege logo
Persbericht: 3ds Max in cursusaanbod 14-08-07

3ds Max in cursusaanbod TEC / CAD College!Nijmegen, 14 september 2007
TEC / CAD College uit Nijmegen geeft naast cursussen ook functiegerichte opleidingen. De jongste opleiding is die van 3D Designer. In deze HBO opleiding leren de studenten met moderne ontwerpprogramma┬┤s als AutoCAD een 3D model op te bouwen. Deze opleiding is nu uitgebreid met de module illustraties en animaties maken met Autodesk 3ds Max.

Op veel gebieden is aantrekkelijke visualisatie steeds meer een must. Bijvoorbeeld in de architectuur, bij productontwerpen, reclame of in de digitale wereld van internet, games en films. TEC biedt de mogelijkheid tot het volgen van deeltijd HBO opleidingen. De opleidingen worden met een door de overheid erkend diploma afgesloten. Er bestaan drie richting waaronder de ACE 3D Designer. Naast het onderdeel 3D ontwerpen in AutoCAD is nu ook de module 3ds Max toegevoegd aan deze opleiding. Voor de ware carriereklimmers dus een prachtige mogelijkheid om creatieve talenten tot uiting te brengen en te tonen in een heus HBO diploma.

In plaats van de volledige opleiding kunt u ook de cursus "Autodesk 3ds VIZ/Max" los volgen. In deze vierdaagse cursus leert de deelnemer 3D CAD modellen tot leven te brengen.

TEC / CAD College is de CAD specialist bij uitstek. In haar al weer bij 25 jarig bestaan heeft zij naast diverse prijzen (waaronder onlangs Best ATC 2007) ook een grote kring aan tekenaars en constructeurs om zich heen gebouwd door de persoonlijke omgang en zorg voor haar cursisten.
TEC / CAD College Nijmegen is een Autodesk Authorised Training Center & Autodesk Authorised Publisher

 www.cadcollege.nl
Tel: 024-3565677