CADCollege logo

TEC / CADCollege Routebeschrijving
Google Maps Link naar de parkeerplaats Orientplaza
waar u de auto parkeert voor het CADCollege
Parkeerplaats CADCollege Chrome
Link parkeerplaats voor het cadcollege

Parkeerplaats CADCollege iphone
Link parkeerplaats voor het cadcollege


Auto / U komt als cursist

Komt u als cursist? U parkeert op de parkeerplaats van Oriënt Plaza. Plaats uw parkeerkaart, die u ontvangen heeft, achter de voorruit.

Navigeer naar: Tankstation (Esso), Wijchenseweg 1, 6537 TL Nijmegen
Parkeren: achter Tankstation op het terrein van het restaurant Oriënt Plaza
Cursus: 50 meter lopen achter Oriënt Plaza, Kerkenbos 10-18 B, 6546 BA Nijmegen
Routebeschijving CADCollege


Trein:

Eindstation: Station Dukenburg in Nijmegen, doeladres Kerkenbos 1018 B, 6546 BA Nijmegen
Vanuit het Noorden:
Vanaf Station Nijmegen Centrum gaat u met de stoptrein richting 's Hertogenbosch (spoor 4b). U stapt uit op het tweede station, Nijmegen-Dukenburg. U komt aan de goede kant van het station uit om de looproute te volgen.
Vanuit het zuiden:
U stapt uit op station Nijmegen Dukenburg. U loopt het station uit en moet nu eerst onder het spoor doorlopen, dus niet richting het winkelcentrum.
routebeschrijving cadcollege trein
Looproute
: Loop langs de SVB (hoog geel gebouw) naar de rotonde (Takenhofplein).U steekt hierbij twee straten over (van Spijkerhofweg en Wijchenseweg). Na de tweede oversteek ziet u aan de rechterkant een doorgang. U komt op het bedrijventerrein in de wijk Kerkenbos. Houdt het voetpad links naast de grote weg aan. U loopt door tot u aan de linkerkant het restaurant Oriënt-plaza ziet. Aan rechterkant ziet u nu TEC. Zie de plattegrond  hierboven!

Auto / U komt op een afspraak

Navigeer naar: Kerkenbos 1018 B, 6546 BA Nijmegen.
Vanuit het Noorden:
U rijdt vanaf de snelweg Arnhem-Nijmegen (A325), Nijmegen binnen. Op het Keizer-Karelplein neemt u de afslag Grave. U rijdt alsmaar rechtdoor. Op het Takenhofplein (rotonde met een grote fontein) neemt u de eerste afslag (Lindenholt) en vervolgens de eerste weg links en weer de eerste weg links (Kerkenbos).
Vanuit andere richtingen:
U neemt, vanaf de snelweg Nijmegen -Venlo (A73), de afslag 1a  bij verkeersknooppunt Lindenholt richting 'Wijchen, Grave, 's Hertogenbosch. U rijdt nu richting Nijmegen Centrum rechtdoor tot het Takenhofplein (rotonde met grote fontein). Op het Takenhofplein neemt u de derde afslag (Lindenholt) en vervolgens gaat u de eerste weg links en weer de eerste weg links (Kerkenbos).
 
Grotere kaart weergeven