CADCollege logo
Persbericht: Award voor TEC 2007, 20-06-07

TEC / CAD College ontvangt wederom de Autodesk Training Center award!

Nijmegen, 20 juni 2007

TEC / CAD College uit Nijmegen ontvangt op de Autodesk Conferentie in Tunis de award "ATC of the Year 2007"

Op de Autodesk Conferentie in Tunis in oktober worden 600 docenten van Autodesk Training Centrums (ATC) uit heel Europa verwacht. Sinds 2005/2006 worden de resultaten en de mate van tevredenheid van alle cursisten in Europa centraal verzameld door Autodesk. Hiermee genereren de cursisten zelf de kwaliteitscijfers per land. In de Benelux worden de beste scores behaald door Nederland en wel door TEC / CAD College uit Nijmegen. Daar zijn de cursisten wel zeer te spreken over zaken als hun docent (Ronald Boeklagen, bekend ook van zijn Nederlandstalige AutoCAD- en Inventor boeken), de organisatie en begeleiding, de lesomgeving en het cursusmateriaal. TEC ontvangt deze prijs voor het tweede achtereenvolgende jaar.

Ronald Boeklagen ontving al eerder een award als "Best ATC Instructor". Boeklagen is begonnen als CAD-adviseur in 1984. Al snel ging hij over tot het schrijven van handleiding en het lesgeven in CAD. Zijn leer- en handboeken zijn inmiddels de standaard CAD boeken in Nederland en Belgie.

De award voor het beste Autodesk onderwijs initiatief was een gezamenlijk project. TEC verzorgt hierin de deeltijd HBO opleidingen AutoCAD System Manager, AutoCAD 3D Designer en Mechanical Designer (Inventor)

TEC / CAD College Nijmegen is een Autodesk Authorised Training Center & Autodesk Authorised Publisher

www.cadcollege.nl