CADCollege logo
Persbericht: Boek Inventor6/7, 26-05-03

Inventor 6/7

 het Basisboek.

Een nieuwe uitgave van ir. R. Boeklagen uit zijn bekende serie “AutoCAD, Computer Ondersteund Ontwerpen”. Inventor is een gebruiksvriendelijk parametrisch 3D ontwerpprogramma voor de machinebouw. Het is ontwikkeld door Autodesk, de makers van AutoCAD. Met dit boek leert u stap voor stap omgaan met alle basisfuncties van het werktuigbouwkundig CAD ontwerpen en bent u snel op weg.

Het boek telt 488 pagina’s en behandelt de volgende onderwerpen: Schetsen, Vormen, Samenstellingen, Presentaties en 2D tekeningen. Als u alle oefeningen maakt dan is het gebleken dat u dit boek doorloopt in 1.5 week (ervaren CAD tekenaar) tot 3 weken (weinig ervaring met CAD).Het boek is van oorsprong Nederlands met natuurlijk ook Nederlandse tekennormen. Deze paperback-uitgave is geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden en illustraties, achtergrondinformatie en handige tips. De combinatie: theorie, geleide instructie en oefeningen leent zich uitstekend voor zelfstudie. Een echte aanrader voor de beginnende Inventor gebruiker. Het boek wordt ondersteund met Viewlets. Als u een demonstratie wilt zien van een opgave, dan kunt u met behulp van een filmpje op Internet bekijken hoe u die opgave moet maken.

De auteur ir. R. Boeklagen heeft met zijn serie AutoCAD, Computer Ondersteund Ontwerpen in de afgelopen 19 jaar een unieke positie verworven. Bij het CAD College van TEC in Nijmegen leidt hij dagelijks tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO opleidingen voor AutoCAD en Inventor. Hij ontving de Autodesk award voor de “Best ATC Instructor” van de Benelux. Dit boek is dan ook gebouwd op uitgebreide kennis en ervaring.

U kunt rechtstreeks bestellen bij TEC, telefoon (024) 356 56 77 of via Internet www.cadcollege.nl. Ook in de boekhandel verkrijgbaar onder ISBN 90-72487-34.6 Paperback, 488 pagina’s. Auteur: ir. R. Boeklagen, Uitgever: TEC / CAD College te Nijmegen, (+31) 24 356 56 77. Prijs: '30,-.