CADCollege logo

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

TEC CAD College kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van TEC CAD College, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan TEC CAD College verstrekt. TEC CAD College kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

Waarom tec/cadcollege gegevens nodig heeft

TEC CAD College verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan TEC CAD College uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

Hoe lang tec/cadcollege gegevens bewaart

TEC/CADCollege bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Na 14 jaar worden gegevens automatisch verwijderd indien er geen contact meer is.

Delen met anderen

TEC CAD College verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van TEC/CAD College worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. TEC CAD College gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

TEC/CADCollege maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van TEC/CADCollege bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan TEC/CAD College te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. TEC/CADCollege heeft hier geen invloed op.
TEC/CADCollege heeft Google geen toestemming gegeven om via TEC/CADCollege verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cadcollege.nl TEC/ CADCollege zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

TEC/CADCollege neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van TEC/CADCollege maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door TEC/CADCollege verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met TEC/CADCollege op via info@cadcollege.nl. Www.cadcollege.nl en www.cadcollege.com zijn websites van TEC/CADCollege. TEC/CADCollege is als volgt te bereiken: Vestigingsadres: Kerkenbos 1018 B 6546 BA Nijmegen Telefoon: 024-3565677 E-mailadres: info@cadcollege.nl