CADCollege logo
Persbericht: Award voor TEC 2006, 15-06-06

 TEC / CAD College uit Nijmegen valt in de prijzen!


Nijmegen, 16 juni 2006
TEC / CAD College uit Nijmegen ontvangt op de Autodesk Conferentie in Praag de award "ATC of the Year 2006". Hiermee sleept TEC haar derde onderscheiding in de wacht als Autodesk Training Center.


De Autodesk Conferentie in Praag is bezocht door 400 docenten van Autodesk Training Centrums (ATC) uit heel Europa. Sinds 2005 worden de resultaten en de mate van tevredenheid van alle cursisten in Europa centraal verzameld door Autodesk. Hiermee genereren de cursisten zelf de kwaliteitscijfers per land. In Nederland werden de beste scores behaald door TEC / CAD College uit Nijmegen. Daar waren de cursisten wel zeer te spreken over zaken als de inschrijvingsbegeleiding, de lesomgeving, het cursusmateriaal en hun docent (Ronald Boeklagen, bekend ook van zijn Nederlandstalige AutoCAD- en Inventor boeken). Zij gaven TEC een eindcijfer van maar liefst 9,2.

Ronald Boeklagen ontving al eerder een award als "Best ATC Instructor" van de Benelux. Boeklagen is begonnen als CAD-adviseur in 1984. Al snel ging hij over tot het schrijven van handleiding en het lesgeven in CAD. Zijn leer- en handboeken zijn inmiddels de standaard CAD boeken in Nederland.

De award voor het beste Autodesk onderwijs initiatief was een gezamenlijk project. TEC verzorgt hierin de deeltijd HBO opleidingen AutoCAD System Manager, AutoCAD 3D Designer en Mechanical Designer (Inventor)

TEC / CAD College Nijmegen is een Autodesk Authorised Training Center &  Autodesk Authorised Publisher


Ronald Boeklagen neemt de award in ontvangst.
Klik hier voor een grote afbeelding
 www.cadcollege.nl