CADCollege logo

Online Cursussen

Een online cursus tekeninglezen bouw of metaal of een inleiding CAD zet u snel op de rit.

Cloud

Het lesmateriaal staat in de cloud. Dit betekent dat de lessen gevolgd kunnen worden vanaf een pc of mac met internetverbinding. Daardoor kunt u de lessen op iedere plaats volgen op het moment dat u het wenst. De lessen zijn motiverend en laagdrempelig door fotorealistische afbeeldingen en animaties. Een uniek concept door de complete behandeling van alle onderwerpen en het grote aantal oefeningen.

Werkwijze

Uw inschrijving is geldig voor een jaar. Binnen een week na uw aanmelding krijgt u informatie toegestuurd met onder andere uw toegangscode. De lessen kunt u daarna zelfstandig doorlopen. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een moduletoets. U dient de moduletoets met een voldoende af te sluiten. Daarvoor kunt u de lessen oneindig herhalen en de toetsen opnieuw doen.

Als u alle lessen met voldoende resultaat heeft doorlopen dan ontvangt u een certificaat als bewijs van uw kennis- en vaardigheden.

Tekeninglezen Metaal

Met deze cursus leert u de regels van de technische tekening in de metaal. Van aanzichten tot en met toleranties. Basiskennis die nodig is om een tekening volgens de regels te kunnen maken of juist te interpreteren.

Tekeninglezen bouwkundig en installatietechniek E + W

Met deze cursus leert u de regels van de technische tekening. Van plattegronden, symbolen en lijnsoorten volgens Nederlandse afspraken. Basiskennis die nodig is om een tekening volgens de regels te kunnen maken of juist te interpreteren.

Trainer CAD en BCAD

Cursus 2D CAD inclusief 2D CAD systeem. Basistechnieken zoals coordinaten / raster / Osnap. Een opstap voor een professioneel systeem.

Scholen

Scholen kunnen een abonnement nemen op de CADCollege Cloud. Dit is uiteindelijk veel goedkoper als het om meerdere cursisten gaat. CADCollege Cloud biedt meer mogelijkheden met betrekking tot het managen van leerlingen.