CADCollege logo

De TEC-familie-CD, versie 1 (In voorbereiding)


Honderden families voor Revit, van raam, deur tot en met dakkapel.

Nederlandse Families

De families die bij Revit worden geleverd sluiten niet altijd aan op de Nederlandse bouwwijze. Onze muren, daken, deuren en ramen zijn anders. U kunt deze families zelf aanmaken, maar dat kost veel tijd. Om deze reden is TEC met een project gestart om Nederlandse families aan te maken. Net als met de bekende TEC symbolen CD voor AutoCAD wordt het een laagdrempelige eenvoudige uitbreiding. Geen programma's of dure licenties. Gewoon een CD met een groot aantal families.  .

Verschijningsdatum

Er zijn al honderden families klaar, maar er wordt nog hard gewerkt. De CD verschijnt als de verzameling min of meer een afgerond geheel vormt. De verzameling is natuurlijk nooit compleet, maar als voor ieder bouwcomponent een of meerdere families aanwezig zijn, dan wordt de CD uitgebracht.

Leverancierafhankelijkheid

Deze CD bevat vooral families die niet leveranciergebonden zijn. Voor de leverancierafhankelijke families verwijzen we u naar de bibliotheek van Bouwconnect

Level of Development/ Bim niveauindeling

De families zijn niet leverancier gebonden, maar zijn wel zo dicht mogelijk naar de algemeen aanvaarde uitvoering gebouwd. Dit heeft als nadeel dat de bestanden groot zijn, maar als voordeel dat er makkelijker details uitgetrokken kunnen worden.  Als u kleuren, materialen of leverancierafhankelijke gegevens wilt toevoegen, dan kan dat op de gebruikelijke manier waarop u families aanpast.

Bestelgegevens

Titel: 500 Nederlandse families voor Revit versie 1
Systeemvereisten Revit 2015 en hoger
Uitgever: TEC / CADCollege te Nijmegen, 024 3565677
Distributie voor de boekhandel: Centraal Boekhuis
Bestel direct: In voorbereiding
ISBN: In voorbereiding


Aantal families per aanduiding

Buitenwanden 100