CADCollege logo

TEC / CAD College

TEC, Twente Engineering Consultancy is opgericht aan de Technische Universiteit Twente. TEC / CAD College BV, inmiddels gehuisvest in Nijmegen, verzorgt sinds 1984 kennisoverdracht op het gebied van CAD. In de vorm van CAD-opleidingen, -leerboeken en -educatieve software staan de producten al jaren bekend als vernieuwend en kwalitatief hoogstaand.

Cursussen en opleidingen

Voor het bedrijfsleven biedt het opleidingscentrum van TEC een compleet scala van CAD- en ontwerpcursussen aan. Van basiscursussen AutoCAD tot cursussen voor specialisten in het CAD-programmeren. Ook is het mogelijk een deeltijd HBO opleiding te volgen.

Boeken

De uitgeverij van TEC geeft boeken uit voor zelfstudie. Onder andere de toonaangevende reeks boeken voor AutoCAD en Inventor (auteur ir. R. Boeklagen). Ook de verzamel CD met AutoCAD symbolen is een bestseller. Voor het thuis tekenen met een eenvoudig Nederlandstalig CAD-systeem of het leren van tekenregels biedt TEC allerlei mogelijkheden.

Educatieve software

Voor het technische beroepsonderwijs en voor de technische vakken in het VO biedt TEC Computer Ondersteund Onderwijs. Met deze programma's krijgt de leerling les in ruimtelijk inzicht en de regels van de technische tekening. Er zijn programma's om te leren tekenen in de bouw, de metaal, autotechniek, installatietechniek en de elektrotechniek. Voor scholen die tekenen met AutoCAD of Inventor zijn er diverse schoolboeken voorhanden.

Adresgegevens

Het nieuwe gebouw aan de Kerkenbos 1018b biedt smaakvolle en comfortabel ingerichte vertrekken. De locatie is goed bereikbaar naast de afrit van de snelweg en op loopafstand van het station. Er is ruime parkeergelegenheid. Zie de routebeschrijving voor de auto en het reizen met het Openbaar Vervoer.


TEC / CAD College BVTEC/CADCollege Team
Kerkenbos 1018 B
6546 BA Nijmegen

T 0031 (0)24 3565677
F 0031 (0)24 3541931

E info@cadcollege.nl
URL www.cadcollege.nl

KvK te Nijmegen 09128352
Diensten en leveringen volgens RVOI