CADCollege logo
menu    inhoud        print    contact     cursuskalender
Ondersteuning
Ondersteuning voor de Symbolenbibliotheek met 8000 Symbolen voor AutoCAD (LT)

Alle versies

Support File Search Path
Omschrijving: De menu's verschijnen wel, maar de tekeningen niet.

Remedie: U heeft vergeten het Support File Search Path in te stellen. U activeert dit met Options [Enter] > Files en daarna klikt u op het plus-teken voor Support File Search Path. U klikt vervolgens op de button Add en op de button Browse en u bladert vervolgens door de directory totdat u op de directory komt waarop de symbolen staan. Deze directory naam eindigt op \DWG.

Voor de zesde druk is dit %TECDWG% of “%APPData%\Autodesk\ApplicationPlugins\TECDWG.bundle. zie ...
Voor de vijfde druk is dit %TECDWG% of C:\Program Files\TEC\DWG-NL zie instructiefilm
Voor de eerste druk tot en met de vierde druk is dit de directory C:\Program Files\TEC\DWG zie instructiefilm .

CD 8000 symbolen
Zesde
druk vanaf maart 2013
Nieuwe installatieprocedure
Alleen de toolpalettes worden geactiveerd. Daardoor is de installatieprocedure verkort. Klik op de handleiding in pdf formaat of een demonstratie in swf formaat.

CD 8000 symbolen
Vijfde druk vanaf december 2009
Nieuwe installatieprocedure
Omdat niet alleen de menu´s, maar ook de toolpalettes geactiveerd worden is de installatieprocedure uitgebreid. Klik op de handleiding in pdf formaat.

CD 8000 symbolen Vierde druk tot december 2009

Windows Vista en AutoCAD2010
Bij Windows Vista en AutoCAD 2010 moet u het gebruikersaccountbeheer (UAC) uitschakelen tijdens de installatie. Dit moet voor alle drie de stappen Stap1: Setup, Stap 2. Instellen map, Stap3. Activeren menu . Na de installatie kunt u het gebruikersaccountbeheer weer inschakelen. Dit in- en uitschakelen doet u met het beveiligingscentrum van Windows.
AutoCAD (LT) 2006 /td>
Korte instructie: Volg het boekje met een uitzondering:
Bij Stap 3 uit het boekje: U hoeft geen tabblad te kiezen, maar type in: Bouw.mnu in plaats van Bouw. Of type in Metaal.mnu in plaats van Metaal etc.Verder hoeft u geen pull-down menu zichtbaar te maken, want dat gebeurt automatisch.

Volledige instructie: PdfFilm, Word

AutoCAD (LT) 2005 of vorige versies:
klik hier voor uitgebreide ondersteuning

Dynamische blokken voor AutoCAD (LT) 2005 of vorige versies:

In de dialoogboxen staan de dynamische en de statische  blokken naast elkaar. Een dynamisch blok is herkenbaar aan het flits-teken in de afbeelding. De naam van een dynamisch blok wordt vooraf gegaan door een sterretje. Het dynamische blok is alleen bruikbaar in AutoCAD (LT) 2006  of hoger. Voor ieder dynamisch blok zijn er een of meer vergelijkbare statische  blokken. Deze gebruikt u als u werkt met een oudere versie van AutoCAD.

TEC / CADCollege, Kerkenbos 1018b, NL-6546 BA Nijmegen, tel: 024-3565677, fax: 024-3541931 email: info@ cadcollege.nl