CADCollege logo
menu    inhoud        print    contact     cursuskalender    
CADCollege logo

Leerboek en naslagwerk AutoCAD 2006, Computer Ondersteund Ontwerpen

Auteurir. R. BoeklagenHet standaard hand- en leerboek en naslagwerk voor AutoCAD  2006. Leer stap voor stap omgaan met deze nieuwste versie van AutoCAD. Het boek is geschreven in een prettig leesbare stijl, met zeer veel voorbeelden en illustraties. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet. Door de complete overzichten van alle functies en mogelijkheden, dient dit boek tevens uitstekend als naslagwerk.
Het boek is gemaakt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker. De functies en begrippen zijn makkelijk terug te vinden met de index. De aanwijzingen en tips zullen u tijd besparen en uw werk vergemakkelijken in de werktuigbouwkunde, bouwkunde, architectuur, elektrotechniek en andere toepassingen.


Bestelgegevens

Titel: AutoCAD 2006, Computer Ondersteund Ontwerpen
Auteur: ir Ronald Boeklagen
Uitgever: TEC / CADCollege te Nijmegen, (024) 3565677
Distributie voor de boekhandel: Centraal Boekhuis,  voor België: Agora Aalst
Bestel direct:
ISBN: 978.90.72487-45-2
Prijs: € 49,50

2D tekenen

Het 2D tekenen is ten opzichte van vorige versies uitgebreid met ondermeer Parametrisch tekenen met dynamische blokken. Ook behandelt Boeklagen meer de tekenregels in zijn nieuwe boek. Er zijn hoofdstukken voor beginners en hoofdstukken voor gevorderde gebruikers. Bij de nieuwe technieken staat aangegeven vanaf welke versie de techniek is ingevoerd.

Nieuwe functies

De nieuwste functies van AutoCAD zoals Dynamische invoer, dynamische blokken, tabellen, velden en sheetsets komen uitgebreid aan bod. De functies die nieuw zijn toegevoegd in de software staan altijd apart aangegeven.

Aanpassen

Het gedeelte over het aanpassen van AutoCAD is volledig nieuw geschreven, omdat de manier van aanpassen structureel gewijzigd is. De nieuwe functies zijn een beetje buggy. In deze hoofdstukken is aangegeven wat u moet doen en wat u beslist niet moet doen om het menu goed te laten werken.

Pagina´s

Pagina´s: 1824
Illustraties: 2000
2D tekenen: 700 pagina's, 64 uur
3D tekenen: 275 pagina's, 32 uur
Aanpassen: 550 pagina's Optimalisatie 20 uur, Lisp 24 uur, -VBA 48 uur
Samenwerken: 50 pagina´s, 4 uur
Naslagwerk: 225 pagina´s

Instructiefilmpjes

instructiefilm AutoCAD leert u vooral door oefening. Er zijn honderden oefeningen opgenomen in dit boek. Als extra service bij dit boek heeft de auteur tientallen instructiefilmpjes op internet gezet om de oefeningen te demonstreren. Deze makkelijke en eigentijdse manier van leren zorgt voor een extra steuntje in de rug. Kies in het menu links voor Uitgewerkte oefeningen.TEC / CADCollege, Kerkenbos 1018b, NL-6546 BA Nijmegen, tel: 024-3565677, fax: 024-3541931 email: info@ cadcollege.nl