CADCollege logo
menu    inhoud        print    contact     cursuskalender    

BCAD is een gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig CAD programma. Het wordt gebruikt in scholen in het vak techniek, in het secundair onderwijs, als opstap naar AutoCAD en als eindsysteem voor eenvoudig tekenwerk. Alle basis 2D tekenfuncties zijn aanwezig, zodat u optimaal gebruik maakt van de voordelen van CAD. U maakt, wijzigt, bewaart en print uw tekeningen. Het wordt geleverd met een Nederlandstalig leerboek/handboek van meer dan 250 blz. en ondersteund met filmpjes op internet.

BCAD 5.3 Schermafdruk BCAD 5.3 Schermafdruk
Voorbeeld uit de bouw. Klik voor een vergroting. Voorbeeld uit de metaal. Klik voor een vergroting.

BCAD tekeningen kunnen omgezet worden naar AutoCAD en visa versa. De bijgeleverde symbolenbibliotheek bevat 7000 symbolen volgens de Nederlandse normen en gebruiken. Ze zijn geselecteerd uit de werktuigbouwkunde, de bouwkunde, de procestechniek, de warmtetechniek, de elektrotechniek, Elektronica, automatisering en veiligheid.

Vernieuwingen
BCAD 5.3 is gebruiksvriendelijker dan ooit en is aangepast aan de moderne computers. Lees meer.

Bestelgegevens

Titel: BCAD CAD programma inclusief 7000 symbolen en leerboek
Auteur: ir Ronald Boeklagen
Uitgever: TEC / CADCollege te Nijmegen, (024) 3565677
Distributie voor de boekhandel: Centraal Boekhuis
Bestel direct:
ISBN: 978-90-72487-77-3

Symbolen

Met ondermeer 7000 symbolen voor de Metaaltechniek/ Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Elektronica en Veiligheid (onder andere voor vluchtwegtekeningen).

Instructiefilmpjes

En mocht de lezer van het leerboek niet uit een opgave kunnen komen, dan kan hij via Internet een filmpje bekijken waarin de oefening wordt voorgedaan. Klik links in het menu voor de filmpjes van de uitgewerkte oefeningen.

Leerboek

Pagina┬┤s 280
Illustraties 300