CADCollege logo
menu    inhoud        print    contact     cursuskalender

Ondersteuning voor de Symbolenbibliotheek met 8000 Symbolen voor AutoCAD (LT)

Installatie-Instructies

Probleemoplossingen

Support File Search Path Omschrijving: De menu's verschijnen wel, maar de tekeningen niet.

Remedie: U heeft vergeten het Support File Search Path in te stellen. U activeert dit met Options [Enter] > Files en daarna klikt u op het plus-teken voor Support File Search Path. U klikt vervolgens op de button Add en op de button Browse en u bladert vervolgens door de directory totdat u op de directory komt waarop de symbolen staan. Deze directory naam eindigt op \DWG.

Voor de zesde- en zevende druk is dit %TECDWG% of
“%APPData%\Autodesk\ApplicationPlugins\TECDWG.bundle. zie ...
Voor de vijfde druk is dit %TECDWG% of C:\Program Files\TEC\DWG-NL zie instructiefilm
Voor de eerste druk tot en met de vierde druk is dit de directory C:\Program Files\TEC\DWG zie instructiefilm .